De vaste taxatie- en verkooppartner
voor hypotheekadviseurs

Taxaties binnen 5 werkdagen

Elke hypotheekadviseur heeft een taxateur nodig in zijn netwerk. Of iemand nu een woning wil kopen of verkopen: het proces is altijd gebaat bij de nodige snelheid. Precies wat Buddies biedt: een volledig taxatierapport binnen 5 dagen.
Voor tientallen hypotheekadviseurs in de regio zijn we de vaste partner op het gebied van onafhankelijke taxaties. Als hypotheekadviseur heb je bij Buddies altijd één aanspreekpunt, rechtstreeks contact en geen lange wachttijden.
Gaat het om een bijzondere taxatie, zoals een luxe villa of een omgebouwd pand? Ook in die gevallen heb je aan ons de juiste partner.

Aankoop- en verkoop partnership

Wil je een huis kopen of verkopen, dan ga je als particulier vaak eerst naar een hypotheekadviseur. Om vervolgens een makelaar aan te haken voor de verkoop van of op zoek gaat naar een nieuwe woning. Dat betekent dat je als koper twee keer een proces opstart, wat volgens ons een stuk efficiënter en sneller kan.
Want hoe mooi is het als je als hypotheekadviseur niet alleen een hypotheek aanbiedt, maar ook meteen een makelaar klaar hebt staan? Eén ding weten wij zeker: daar maak je mensen blij mee. Dat zijn twee vliegen in een klap en ook nog eens extra inkomsten!
Daarom werkt Buddies intensief samen met een aantal hypotheekadviseurs. Zo bieden we mensen gemak, tijdsbesparing en vooral wat extra’s: een aanbod waarin de hypotheekhoogte en een huis perfect op elkaar aansluiten.
Jij als hypotheekadviseur blij, je klanten nog blijer!
front-shot vrouwlijke makelaar laat plan voor nieuw huis zien